Sitede Yaşamak İçin 6 Neden

3 Temmuz 2021by tebegroup_editor

Sitede yaşamak pek çok kişi için tercih edilecek ilk seçimken, bazıları tercihini apartmandan yana kullanır. Sitelerde yaşam kendisine has avantajlara sahiptir. Sadece sitede yaşayanların sahip olacağı benzersiz yönler, mahalle yaşamında bulunamayacak nimetler içerir. Sitede yaşamak istiyor fakat kararınızı vermek için yeterli nedeniniz olmadığını düşünüyorsanız, kesin kararınızı vermenizi sağlayan 6 nedeni sizlerle paylaştık. İşte size siteden daire aldıracak avantajlar!

Zengin Sosyal Olanaktan Yararlanmak

Sitelerde sosyal olanaklar oldukça fazladır ve bu sosyallikten sadece sitede oturan seçkin kişiler yararlanır. Parklar, yüzme havuzları, cafeler ve daha pek çok farklı sosyal tesisler; sadece sitede yaşayanlar tarafından kullanılır. Özellikle çocuklu aileler, sosyal olanak zenginliği nedeni ile siteden ev almayı tercih eder. Siz de mahalle parkında çocuğunuzla birlikte sıra beklemek istemiyorsanız sitede oturmak için geçerli bir nedene sahipsiniz demektir!

Şehrin Gürültüsünden Uzak Olmak

Siteler genellikle yerleşim alanlarından uzakta yapılır. Daha az komşu ve daha az gürültü anlamına gelen bu fırsat, şehir yaşamından uzaklaşmak isteyen herkesin aklını çelmektedir. Geniş yeşillik ve daha az insan yoğunluğu ile yaşamak istiyorsanız sitelerde ev bakmaya başlamanızın vakti gelmiş demektir.

Daha Güvenli Alanlarda Yaşamak

Siteler güvenlik yönünden oturan herkese büyük artılar sunar. Özel güvenlik tutulan ve çevresinde aşması zor duvarlar bulunan sitelerde, hırsızlık ve benzer suçlara karşı koruma altında olabilirsiniz. Günün her saati özel güvenliklerce korunan sitelerde değerli eşyalarınızı güvende tutabilir, çocuklarınızı güvenle site parkında oynamaya gönderebilirsiniz.

Düşük Bakım ve Onarım Giderleri

Sitelerde organizasyonlar daha pratik işler. Site ve binaların bakımı için masrafı paylaşacak çok daha fazla kişi bulunur. Oturduğunuz süre boyunca akan bir çatı, bozulan bir asansör ve boyanacak bir cephe için cebinizden daha az para çıkar.

Çevrenizde Sizin Gibi Daha Fazla İnsanla Yaşamak

Sitelerde sayıca mahalleye göre daha az insan bulunsa da sizinle benzer aile yapısına ve hayat görüşüne sahip insan sayısı sayıca daha fazla çıkacaktır. Tıpkı sizinle aynı nedenlerden dolayı sitede yaşamayı tercih eden ve ekonomik düzeyi size benzer olan kişilerle arkadaşlık edebilirsiniz. Mevcut sosyal tesislerde yeni arkadaşlarınızla zaman geçirebilir, çocuğunuzun arkadaş çevresini belirleme şansı yakalayabilirsiniz.

Bakım ve Onarım İşleri İçin Zaman Ayırmaya Gerek Duymamak

İki üst başlıkta, sitelerin organizasyon yönünden güçlü olduğundan bahsetmiştik. Sitenin yeşil alanları ve sosyal tesisler, oluşturulan yönetimler nezaretinde her daim kontrol altındadır. Sitelerde karşılaşılan yapı sorunlarının giderilmesi için uzun süre beklenmez. Yönetim, gelen şikayetler doğrultusunda hemen harekete geçer şikayetin ortadan kaldırılmasını sağlar. Klasik apartmanlarda bu süreç daha uzun ve yorucudur. Sitelerde ise herkes, bakım ve onarım giderlerine katılarak hem finansal hem de hızlı çözüm alınabilmesi noktasında önemli artılara sahiptir. Sitede yaşamak demek, kendinize daha fazla zaman ayırmak demektir. Sayısız avantaja sahip sitelerle ilgili 6 neden bile tek başına kararınızı vermek için yeterli olacaktır!

tebegroup_editor